Zakelijke tekst laten schrijven door Online Marketing Bureau Twente

Het laten schrijven van wervende teksten op uw website, blog of reclamemateriaal is niet iets wat u zomaar uitbesteedt. En dat is erg begrijpelijk. U wilt namelijk niet een verkeerde indruk geven aan uw potentiële klant, bovendien moeten de teksten aansluiten bij uw huisstijl.

Gelukkig weten we daar wel raad mee bij Online Marketing Bureau Twente. We zorgen er namelijk altijd voor dat uw stijl gehanteerd wordt. Dit doen we door simpelweg met u in gesprek te gaan over uw tekst(en). Geen bedrijf is immers hetzelfde, en u wilt zich vanzelfsprekend onderscheiden. Een eerste indruk is in deze erg belangrijk, en u wilt dus niet dat uw website vol staat met verkeerde teksten of spellingfouten.

Copywriter voor een website

Copywriter inhuren

Online Marketing Bureau Twente gaat verder dan het schrijven van wervende teksten. We willen er namelijk ook altijd voor zorgen dat u bovenin Google te vinden bent, zoals we dat bij elke dienst doen. Sterker nog, je zou kunnen stellen dat al onze verschillende diensten bijdragen aan een uiteindelijk doel: Online het best gevonden worden door uw doelgroep. Door het zoekgedrag van uw doelgroep te analyseren en dit naast uw huisstijl te leggen weten we precies wat de meest geschikte teksten voor op uw website zijn. Zo geeft u niet alleen uw visitekaartje af, uw website wordt er ook nog eens beter door gevonden.

Meertalige website? Geen probleem!

Wanneer uw bedrijf of onderneming internationaal handelt, is een meertalige website een vereiste. Ons Cambridge certificaat toont aan dat Online Marketing Bureau ook hoogwaardige teksten in het Engels voor u kan verzorgen. Zo hoeft u niet op zoek naar nog een tekstschrijver en bespaart u daarbij ook nog eens extra kosten. Bovendien hebben we ook voor Franse en Duitse teksten een oplossing, wel zo handig wanneer u in de regio Twente actief bent.

Tekst voor drukwerk en social media

Ook voor reclamefolders, persberichten of uw social media is Online Marketing Bureau Twente in te zetten. We gaan hetzelfde te werk als voor uw website, alleen kunnen we ons nu volledig richten op het schrijven in uw huisstijl; het Google zoekgedrag van uw klanten is in dit geval namelijk niet aan de orde.

Wilt u meer weten, een tarief ontvangen of een kennismakingsgesprek plannen? Vul dan het korte formulier in, we komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug. Bellen of mailen mag ook altijd, deze gegevens vindt u op de contactpagina.